Om oss

Syns man inte finns man inte

Pontus Nederman - VD

Pontus Nederman är vd och har drivit bolaget från start. Han sköter mycket olika bitar i företaget men med fokus på produktion

Jesper Reidarsson - Sälj

Jesper är en glad och positiv säljare som gör allt i sin väg att hinna prata och bemöta alla kunder på rätt sätt. ​

Peter Nederman - Produktion

Peter Nederman har många livserfarenheter och väldig fokuserad på att allt ska bli rätt. Peter driver bolag själv och vet vad som krävs för att leverera bra produkter.

Vad vi står för​​

Hur starta vi

Vad skiljer oss från våra konkurenter​

 

Define Design har många ledord men vi prioriterar vissa mer än andra. Saker som nöjd kund garanti, bra leveransvillkor, bra kvalité, öppna relationer, säger inget som vi inte kan garantera och alltid tillgängliga anser vi vara extremt viktigt för att vi ska kunna ha nöjda och återkommande kunder.
Allt började i vårt garage med en skärmaskin och en tryckmaskin med mål att vi skulle växa. Efter den dagen har vi konstant utvecklas och hela tiden letat efter möjligheter att expandera. Idag befinner vi oss i en lokal i Hällabrottet, 20 min utanför örebro. Där har vi en produktionsyta på 150 kvadrat inklusive kontor med konferensmöjligheter. Idag har vi maskiner och kunskapen för att kunna ta oss an alla jobb.

Vi har två saker som skiljer oss från våra konkurrenter. Första är att vi har inga konkurrenter, vi har bara samarbetspartners som jobbar inom samma bransch. Det är aldrig våra konkurrenter som gör att vi har en dålig eller bra månad, utan det är vi själva. Därför ser vi inte dem som ett hot utan möjlighet att kunna hjälpas åt. Andra är att vi levererar det vi säger, lovar vi en kvalite, ett leveransdatum och en produkt så håller vi det löftet. Vi har väldigt stort fokus på att våra kunder får det dem har bli